Ψητά Μανιτάρια Πορτομπέλο με Μινέρβα Benecol λευκό και δυόσμο | Μινέρβα BENECOL

Ψητά Μανιτάρια Πορτομπέλο με Μινέρβα Benecol λευκό και δυόσμο

Συστατικά

4 μανιτάρια πορτομπέλο μεσαίου μεγέθους
150γρ. Μινέρβα Benecol Λευκό
1 κ.σ. Μινέρβα Benecol μαργαρίνη με ελαιόλαδο
5 φύλλα φρέσκο δυόσμο, ψιλοκομμένο
2 γρ. αλάτι

Εκτέλεση

1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180˚ C.
2. Aφαιρούμε τους πάτους από τα μανιτάρια και τα αλείφουμε με τη Μινέρβα Benecol μαργαρίνη με ελαιόλαδο.
3. Tοποθετούμε τα μανιτάρια σε ένα ταψάκι και τα αλατοπιπερώνουμε. Τρίβουμε το Μινέρβα Benecol Λευκό και στη συνέχεια γεμίζουμε τα μανιτάρια με αυτό.
4. Τοποθετούμε τα μανιτάρια σε ένα ταψί και τα ψήνουμε στο φούρνο για 15 λεπτά.
5. Σερβίρουμε, πασπαλίζοντας με τον ψιλοκομμένο δυόσμο.

  • Η συνταγή περιέχει σε κάθε μερίδα φαγητού το σύνολο της συνιστώμενης ημερήσιας ποσότητας Μινέρβα Benecol Λευκό
  • Η συνταγή περιέχει σε κάθε μερίδα φαγητού το 1/3 της συνιστώμενης ημερήσιας ποσότητας Μινέρβα Benecol Μαργαρίνη

Το σχόλιο του διατροφολόγου μας για τη συνταγή:

“Η συγκεκριμένη συνταγή αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή ακόμη και ως βασικό γεύμα. Χαρακτηρίζεται από τις σχετικά χαμηλές θερμίδες που μας δίνει, λόγω χαμηλών λιπαρών, καθώς επίσης και από τον υψηλό βαθμό κορεσμού. Τα μανιτάρια λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε νερό και πρωτεΐνη, μας χορταίνουν και οι θερμίδες που μας προσδίδουν είναι ελάχιστες. Συστήνεται ανεπιφύλακτα και για δίαιτα.”

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟ ΜΑΣ

O Χάρης Γεωργακάκης είναι Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, MSc. Έχει διατελέσει επί σειρά ετών  Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων - Διατροφολόγων και του Ελληνικού Ινστιτούτου Διατροφής και είναι Διευθυντής της επιστημονικής ομάδας και διατροφικού portal Νέα Διατροφής.

 

© 2019 | Όροι Χρήσης | Πολιτική Cookies | Πολιτική Απορρήτου |
Επικοινωνία

Όροι Χρήσης

Πολιτική Cookies
Μπορείτε να διαβάσετε την πολιτική Cookies και αλλάξετε τις προτιμήσεις σας εδώ.

Πολιτική Απορρήτου
Μπορείτε να διαβάσετε την πολιτική απορρήτου της Μινέρβα εδώ.