Ψητή πατάτα με μαργαρίνη μυρωδικών | Μινέρβα BENECOL

Ψητή πατάτα με μαργαρίνη μυρωδικών

Συστατικά

2 μέτριες πατάτες, καλά πλυμένες
1 κ. σ. Μινέρβα Benecol Μαργαρίνη με ελαιόλαδο
½ σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένο
1 κ. εσπρέσο μαϊντανό, ψιλοκομμένο
1 κ. εσπρέσο άνηθο, ψιλοκομμένο
½ κ. εσπρέσο καπνιστή πάπρικα
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Τυλίγουμε τις πατάτες με αλουμινόχαρτο ξεχωριστά και ψήνουμε στους 200˚C για 80 λεπτά.
  2. Σε ένα μικρό μπολ, αναμειγνύουμε όλα τα υλικά με ένα κουτάλι.
  3. Ξετυλίγουμε τις πατάτες, τις χαράσσουμε κατά μήκος κα μοιράζουμε τη Μινέρβα Benecol Μαργαρίνη με ελαιόλαδο, που την έχουμε αρωματίσει με το παραπάνω μίγμα.
  4. Αφήνουμε ναι λιώσει και σερβίρουμε.
  • Η συνταγή περιέχει σε κάθε μερίδα φαγητού το 1/3 συνιστώμενης ημερήσιας ποσότητας Μινέρβα Benecol Μαργαρίνη

Το σχόλιο του διατροφολόγου μας για τη συνταγή:

“Το τέλειο γεύμα για δίαιτα και σωστή διατροφή. Με πολύ λίγες θερμίδες, πολύ γεύση και άρωμα. Με μια πράσινη σαλάτα αποτελεί ένα πλήρες και ελαφρύ γεύμα.”

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟ ΜΑΣ

O Χάρης Γεωργακάκης είναι Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, MSc. Έχει διατελέσει επί σειρά ετών  Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων - Διατροφολόγων και του Ελληνικού Ινστιτούτου Διατροφής και είναι Διευθυντής της επιστημονικής ομάδας και διατροφικού portal Νέα Διατροφής.

 

ΤΥΠΟΣ ΓΕΥΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ
VEGETERIAN
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
ΠΡΟΪΟΝ ΜΙΝΕΡΒΑ BENECOL
ΜΕΡΙΔΕΣ
2
© 2019 | Όροι Χρήσης | Πολιτική Cookies | Πολιτική Απορρήτου |
Επικοινωνία

Όροι Χρήσης

Πολιτική Cookies
Μπορείτε να διαβάσετε την πολιτική Cookies και αλλάξετε τις προτιμήσεις σας εδώ.

Πολιτική Απορρήτου
Μπορείτε να διαβάσετε την πολιτική απορρήτου της Μινέρβα εδώ.