Ψαρονέφρι γεμιστό με Μινέρβα Benecol λευκό και πιπεριά

Ψαρονέφρι γεμιστό με Μινέρβα Benecol λευκό τυρί και πιπεριά Φλωρίνης

Ψαρονέφρι γεμιστό με Μινέρβα Benecol λευκό τυρί και πιπεριά Φλωρίνης

Συστατικά

2 ψαρονέφρια
50 γρ. Μινέρβα Benecol λευκό
1 μικρή πιπεριά Φλωρίνης κομμένη στη μέση
1 σκελίδα σκόρδο κομμένη στα τέσσερα
1 κ.σ. φύλλα μαϊντανού
1 κ.σ. ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Τρυπάμε τα ψαρονέφρια στο κέντρο με το δάχτυλό μας κάνοντας μια βαθιά τρύπα. Γεμίζουμε με το Μινέρβα Benecol λευκό, την πιπεριά, το σκόρδο, τα φύλλα μαϊντανού και βάζουμε ένα τηγάνι στη φωτιά. Μόλις κάψει ρίχνουμε το ελαιόλαδο, τα φιλέτα, αλατοπιπερώνουμε και δίνουμε χρώμα σε όλες τις πλευρές τους. Ζεσταίνουμε το φούρνου στους 200 C και ψήνουμε για 15 λεπτά.
  2. Βγάζουμε τα ψαρονέφρια, τα κόβουμε σε ροδέλες διαγώνια και συνοδεύουμε με μια σαλάτα εποχής.

Το σχόλιο του διατροφολόγου μας για τη συνταγή:

Μια συνταγή πλούσια σε σίδηρο και υψηλής βιολογικής αξίας πρωτεΐνη. Οι θερμίδες του είναι απολύτως ελεγχόμενες λόγω της μικρής προσθήκης λιπαρής ύλης.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟ ΜΑΣ

O Χάρης Γεωργακάκης είναι Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, MSc. Έχει διατελέσει επί σειρά ετών  Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων - Διατροφολόγων και του Ελληνικού Ινστιτούτου Διατροφής και είναι Διευθυντής της επιστημονικής ομάδας και διατροφικού portal Νέα Διατροφής.

 

ΤΥΠΟΣ ΓΕΥΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ
VEGETERIAN
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
ΠΡΟΪΟΝ ΜΙΝΕΡΒΑ BENECOL
ΜΕΡΙΔΕΣ
2
© 2019 | Όροι Χρήσης | Πολιτική Cookies | Πολιτική Απορρήτου |
Επικοινωνία

Όροι Χρήσης

Πολιτική Cookies
Μπορείτε να διαβάσετε την πολιτική Cookies και αλλάξετε τις προτιμήσεις σας εδώ.

Πολιτική Απορρήτου
Μπορείτε να διαβάσετε την πολιτική απορρήτου της Μινέρβα εδώ.