Φλογέρες λαχανικών με Μινέρβα Benecol Λευκό | Μινέρβα BENECOL

Φλογέρες λαχανικών με Μινέρβα Benecol Λευκό

Συστατικά

4 φύλλα κρούστας
50 γρ. Μινέρβα Benecol Λευκό
4 μεγάλα φύλλα από σέσκουλα ή σπανάκι, ψιλοκομμένα
½ πράσο, ψιλοκομμένο
2 μανιτάρια champignon, ψιλοκομμένα
1 φρέσκο κρεμμυδάκι, ψιλοκομμένο
1 κ. σ. δυόσμο, ψιλοκομμένο
1 κ. σ. ελαιόλαδο
1 κ. γ. σουσάμι
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Σε ένα μπολ, ρίχνουμε όλα τα υλικά εκτός από το φύλλο κρούστας και το σουσάμι, και τα ανακατεύουμε καλά.
  2. Απλώνουμε τα φύλλα κρούστας σε έναν πάγκο, μοιράζουμε τη γέμιση, τα τυλίγουμε σε σχήμα φλογέρας και τα κολλάμε με νερό.
  3. Σε ένα ταψί, στρώνουμε 1 λαδόκολλα και τοποθετούμε τις φλογέρες.
  4. Ραντίζουμε με λίγο νερό και πασπαλίζουμε με το σουσάμι.
  5. Ψήνουμε στους 180˚C για 20 λεπτά.
  • Η συνταγή περιέχει σε κάθε μερίδα φαγητού το 1/3 της συνιστώμενης ημερήσιας ποσότητας Μινέρβα Benecol Λευκό

 

Το σχόλιο του διατροφολόγου μας για τη συνταγή:

“Ένα νόστιμο ορεκτικό που θα μπορούσε να ανοίξει ένα τραπέζι ή να αποτελέσει πλήρες γεύμα μαζί με μία πράσινη σαλάτα. Η προσθήκη πολλών λαχανικών σε τέτοιου είδους πιτάκια αποτελεί ένα ιδανικό όχημα για να φέρουμε και τα παιδιά κοντά στις γεύσεις των λαχανικών.”

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟ ΜΑΣ

O Χάρης Γεωργακάκης είναι Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, MSc. Έχει διατελέσει επί σειρά ετών  Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων - Διατροφολόγων και του Ελληνικού Ινστιτούτου Διατροφής και είναι Διευθυντής της επιστημονικής ομάδας και διατροφικού portal Νέα Διατροφής.

 

ΤΥΠΟΣ ΓΕΥΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ
VEGETERIAN
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
ΠΡΟΪΟΝ ΜΙΝΕΡΒΑ BENECOL
ΜΕΡΙΔΕΣ
2
© 2021 | Όροι Χρήσης | Πολιτική Cookies | Πολιτική Απορρήτου |
Επικοινωνία

Όροι Χρήσης

Πολιτική Cookies
Μπορείτε να διαβάσετε την πολιτική Cookies και αλλάξετε τις προτιμήσεις σας εδώ.

Πολιτική Απορρήτου
Μπορείτε να διαβάσετε την πολιτική απορρήτου της Μινέρβα εδώ.