Τσιαμπάτα ολικής άλεσης με ψητά λαχανικά και Μινέρβα Benecol Λευκό | Μινέρβα BENECOL

Τσιαμπάτα ολικής άλεσης με ψητά λαχανικά και Μινέρβα Benecol Λευκό

Συστατικά

2 ψωμάκια τσιαμπάτα ολικής άλεσης
2 μανιτάρια Πορτομπέλο, κομμένα στη μέση
1 πιπεριά Φλωρίνης, κομμένη στη μέση
4 σπαράγγια ξεφλουδισμένα από τη μέση και κάτω
1 κ. γ. Μινέρβα Benecol Μαργαρίνη με ελαιόλαδο
50 γρ. Μινέρβα Benecol Λευκό, τριμμένο
1 κ. γ. ελαιόλαδο
½ κ. γ. φρέσκο θυμάρι, ψιλοκομμένο
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Σε ένα αντικολλητικό ταψί, τοποθετούμε τα λαχανικά, το ελαιόλαδο, το ψιλοκομμένο θυμάρι και το αλατοπίπερο.
  2. Ανακατεύουμε και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190˚C για 15 λεπτά.
  3. Κόβουμε τα ψωμάκια στη μέση, τα αλείφουμε με τη Μινέρβα Benecol Μαργαρίνη με ελαιόλαδο, στρώνουμε επάνω τους τα ψητά λαχανικά και το Μινέρβα Benecol Λευκό και τα σκεπάζουμε.
  • Η συνταγή περιέχει σε κάθε μερίδα φαγητού το 1/3 της συνιστώμενης ημερήσιας ποσότητας Μινέρβα Benecol Λευκό.
  • Η συνταγή περιέχει σε κάθε μερίδα φαγητού το 1/3 της συνιστώμενης ημερήσιας ποσότητας Μινέρβα Benecol Μαργαρίνη

 

Το σχόλιο του διατροφολόγου μας για τη συνταγή:

“Ένα πολύ υγιεινό σνακ αλλά και ελαφρύ βραδινό. Χαμηλών λιπαρών και θερμίδων, αφού περιέχει κατά βάση λαχανικά και τυρί χαμηλών λιπαρών. Συστήνεται ανεπιφύλακτα σε άτομα με υψηλή χοληστερίνη.”

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟ ΜΑΣ

O Χάρης Γεωργακάκης είναι Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, MSc. Έχει διατελέσει επί σειρά ετών  Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων - Διατροφολόγων και του Ελληνικού Ινστιτούτου Διατροφής και είναι Διευθυντής της επιστημονικής ομάδας και διατροφικού portal Νέα Διατροφής.

 

ΤΥΠΟΣ ΓΕΥΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ
VEGETERIAN
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
ΠΡΟΪΟΝ ΜΙΝΕΡΒΑ BENECOL
ΜΕΡΙΔΕΣ
2
© 2019 | Όροι Χρήσης | Πολιτική Cookies | Πολιτική Απορρήτου |
Επικοινωνία

Όροι Χρήσης

Πολιτική Cookies
Μπορείτε να διαβάσετε την πολιτική Cookies και αλλάξετε τις προτιμήσεις σας εδώ.

Πολιτική Απορρήτου
Μπορείτε να διαβάσετε την πολιτική απορρήτου της Μινέρβα εδώ.