Σπανάκι γιαχνί με Μινέρβα Benecol Λευκό | Μινέρβα BENECOL

Σπανάκι γιαχνί με Μινέρβα Benecol Λευκό

Συστατικά

1 κιλό σπανάκι, καθαρισμένο και πλυμένο
100 γρ. Μινέρβα Benecol Λευκό
1 ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1 πατάτα, κομμένη σε μικρούς κύβους
2 ώριμες ντομάτες, ψιλοκομμένες
1 κ. σ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο
1 κ. σ. άνηθο, ψιλοκομμένο
3 κ. σ. ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Βράζουμε νερό και ρίχνουμε σπανάκι. Το ζεματίζουμε για 3 λεπτά. Το σουρώνουμε και στην ίδια κατσαρόλα προσθέτουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε σε μέτρια φωτιά το κρεμμύδι και την πατάτα για 2 λεπτά.
  2. Προσθέτουμε το σπανάκι, τη ντομάτα, το μαϊντανό , τον άνηθο, το αλατοπίπερο και σιγοβράζουμε μέχρι να μαλακώσει η πατάτα.
  3. Τέλος, προσθέτουμε το Μινέρβα Benecol Λευκό και κουνάμε την κατσαρόλα κυκλικά ώστε να πάει παντού.
  • Η συνταγή περιέχει σε κάθε μερίδα φαγητού το 1/3 της συνιστώμενης ημερήσιας ποσότητας Μινέρβα Benecol Λευκό

Το σχόλιο του διατροφολόγου μας για τη συνταγή:

“Ένας τρόπος για να εντάξουμε το σπανάκι στη διατροφή μας. Το σπανάκι αποτελεί ένα λαχανικό πλούσιο σε σίδηρο και ασβέστιο αλλά και πολλά μέταλλα και βιταμίνες. Συνδυάζουμε πάντα με λίγη πρωτεΐνη χαμηλών λιπαρών, όπως το συγκεκριμένο τυρί, για μεγαλύτερο κορεσμό χωρίς πολλές θερμίδες.”

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟ ΜΑΣ

O Χάρης Γεωργακάκης είναι Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, MSc. Έχει διατελέσει επί σειρά ετών  Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων - Διατροφολόγων και του Ελληνικού Ινστιτούτου Διατροφής και είναι Διευθυντής της επιστημονικής ομάδας και διατροφικού portal Νέα Διατροφής.

 

ΤΥΠΟΣ ΓΕΥΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ
VEGETERIAN
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
ΠΡΟΪΟΝ ΜΙΝΕΡΒΑ BENECOL
ΜΕΡΙΔΕΣ
4
© 2021 | Όροι Χρήσης | Πολιτική Cookies | Πολιτική Απορρήτου |
Επικοινωνία

Όροι Χρήσης

Πολιτική Cookies
Μπορείτε να διαβάσετε την πολιτική Cookies και αλλάξετε τις προτιμήσεις σας εδώ.

Πολιτική Απορρήτου
Μπορείτε να διαβάσετε την πολιτική απορρήτου της Μινέρβα εδώ.