Σπαγγέτι ολικής με φρέσκα φασολάκια

Σπαγγέτι ολικής με φρέσκα φασολάκια

Σπαγγέτι ολικής με φρέσκα φασολάκια

Συστατικά

½ πακέτο σπαγγέτι ολικής άλεσης
150 γρ. φασολάκια
1 κ.σ. Μινέρβα Benecol μαργαρίνη με ελαιόλαδο
1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
1 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
½ κούπα τσαγιού άπαχη κρέμα γάλακτος
Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Ρίχνουμε τα μακαρόνια σε βραστό νερό για 6 λεπτά. Τα αφαιρούμε και βράζουμε τα φασολάκια στο ίδιο νερό για 5 λεπτά, τα σουρώνουμε και τα κρυώνουμε. Καθαρίζουμε τις άκρες, αφαιρούμε τη φλούδα περιμετρικά και τα κόβουμε στα τέσσερα.
  2. Σε μια κατσαρόλα λιώνουμε τη Μινέρβα Benecol μαργαρίνη με ελαιόλαδο και σοτάρουμε ελαφρώς τα φασολάκια, το φρέσκο κρεμμυδάκι και το σκόρδο. Στη συνέχεια ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος, αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε τα μακαρόνια και ανακατεύουμε μέχρι να δέσουν. Σερβίρουμε και πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό.

Το σχόλιο του διατροφολόγου μας για τη συνταγή:

Μια μεσογειακή συνταγή πλούσια σε φυτικές ίνες. Οι φυτικές ίνες συμβάλουν στην καλή υγεία του γαστρεντερικού μας συστήματος και όχι μόνο.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟ ΜΑΣ

O Χάρης Γεωργακάκης είναι Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, MSc. Έχει διατελέσει επί σειρά ετών  Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων - Διατροφολόγων και του Ελληνικού Ινστιτούτου Διατροφής και είναι Διευθυντής της επιστημονικής ομάδας και διατροφικού portal Νέα Διατροφής.

 

ΤΥΠΟΣ ΓΕΥΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ
VEGETERIAN
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
ΠΡΟΪΟΝ ΜΙΝΕΡΒΑ BENECOL
ΜΕΡΙΔΕΣ
2
© 2019 | Όροι Χρήσης | Πολιτική Cookies | Πολιτική Απορρήτου |
Επικοινωνία

Όροι Χρήσης

Πολιτική Cookies
Μπορείτε να διαβάσετε την πολιτική Cookies και αλλάξετε τις προτιμήσεις σας εδώ.

Πολιτική Απορρήτου
Μπορείτε να διαβάσετε την πολιτική απορρήτου της Μινέρβα εδώ.