Σπαγγέτι ολικής αλέσεως με σπανάκι και Μινέρβα Benecol Λευκό | Μινέρβα BENECOL

Σπαγγέτι ολικής αλέσεως με σπανάκι και Μινέρβα Benecol Λευκό

Συστατικά

1 πακέτο μακαρόνια ολικής άλεσης
200 γρ. σπανάκι, πλυμένο και χοντροκομμένο
200 γρ. Μινέρβα Benecol Λευκό, τριμμένο
2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
2 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
6 κ. σ. ελαιόλαδο
4 γρ. αλάτι
2 γρ. πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Σε μια κατσαρόλα με νερό που βράζει, ρίχνουμε τα μακαρόνια και τα βράζουμε για 8 λεπτά.
  2. Σουρώνουμε τα μακαρόνια και τοποθετούμε την κατσαρόλα στη φωτιά. Στη συνέχεια προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το κρεμμύδι και το σκόρδο, ανακατεύουμε και σοτάρουμε για 1 λεπτό.
  3. Ρίχνουμε το σπανάκι και συνεχίζουμε για 1 λεπτό το σοτάρισμα. Στη συνέχεια, προσθέτουμε τα μακαρόνια και το αλατοπίπερο και ανακατεύουμε έως ότου τα μακαρόνια τραβήξουν τα υγρά.
  4. Απομακρύνουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και προσθέτουμε το Μινέρβα Benecol Λευκό. Τέλος, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
  • Η συνταγή περιέχει σε κάθε μερίδα φαγητού τα 2/3 της συνιστώμενης ημερήσιας ποσότητας Μινέρβα Benecol Λευκό

 

Το σχόλιο του διατροφολόγου μας για τη συνταγή:

“Ένα πολύ υγιεινό ζυμαρικό. Το σπανάκι είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες και αντιοξειδωτικό. Η χρήση του σε ένα αγαπημένο όχημα όπως τα ζυμαρικά μπορεί να βοηθήσει άτομα που δεν τρώνε πολλά λαχανικά, να τα εντάξουν λίγο περισσότερο στη διατροφή τους.”

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟ ΜΑΣ

O Χάρης Γεωργακάκης είναι Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, MSc. Έχει διατελέσει επί σειρά ετών  Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων - Διατροφολόγων και του Ελληνικού Ινστιτούτου Διατροφής και είναι Διευθυντής της επιστημονικής ομάδας και διατροφικού portal Νέα Διατροφής.

 

ΤΥΠΟΣ ΓΕΥΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ
VEGETERIAN
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
ΠΡΟΪΟΝ ΜΙΝΕΡΒΑ BENECOL
ΜΕΡΙΔΕΣ
4
© 2019 | Όροι Χρήσης | Πολιτική Cookies | Πολιτική Απορρήτου |
Επικοινωνία

Όροι Χρήσης

Πολιτική Cookies
Μπορείτε να διαβάσετε την πολιτική Cookies και αλλάξετε τις προτιμήσεις σας εδώ.

Πολιτική Απορρήτου
Μπορείτε να διαβάσετε την πολιτική απορρήτου της Μινέρβα εδώ.