Σπαγγέτι ολικής άλεσης με αρακά, Μινέρβα Benecol Λευκό και δυόσμο | Μινέρβα BENECOL

Σπαγγέτι ολικής άλεσης με αρακά, Μινέρβα Benecol Λευκό και δυόσμο

Συστατικά

250 γρ. σπαγγέτι ολικής άλεσης
1 κούπα του τσαγιού φρέσκο αρακά
50 γρ. Μινέρβα Benecol Λευκό, τριμμένο
10 τοματίνια κομμένα στη μέση
1 κ. γ. φρέσκο δυόσμο, ψιλοκομμένο
2 κ. σ. ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Σε μια κατσαρόλα με βραστό νερό, ρίχνουμε τον αρακά, βράζουμε για 5 λεπτά, και ρίχνουμε το σπαγγέτι.
  2. Βράζουμε για 8 λεπτά και σουρώνουμε το σπαγγέτι με τον αρακά, Στη συνέχεια, τα αδειάζουμε, ζεστά όπως είναι, σε ένα μεγάλο μπολ και προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά.
  3. Ανακατεύομε μέχρι να παντρευτούν όλες οι γεύσεις καλά και σερβίρουμε.
  • Η συνταγή περιέχει σε κάθε μερίδα φαγητού το 1/3 της συνιστώμενης ημερήσιας ποσότητας Μινέρβα Benecol Λευκό

Το σχόλιο του διατροφολόγου μας για τη συνταγή:

“Μια συνταγή πλούσια σε ενέργεια λόγω των ζυμαρικών και του αρακά. Παράλληλα, είναι χαμηλή σε λιπαρά και πλούσια σε φυτικές ίνες και συστατικά που μειώνουν τη χοληστερίνη όπως οι φυτικές στανόλες του τυριού που περιέχει.”

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟ ΜΑΣ

O Χάρης Γεωργακάκης είναι Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, MSc. Έχει διατελέσει επί σειρά ετών  Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων - Διατροφολόγων και του Ελληνικού Ινστιτούτου Διατροφής και είναι Διευθυντής της επιστημονικής ομάδας και διατροφικού portal Νέα Διατροφής.

 

ΤΥΠΟΣ ΓΕΥΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ
VEGETERIAN
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
ΠΡΟΪΟΝ ΜΙΝΕΡΒΑ BENECOL
ΜΕΡΙΔΕΣ
2
© 2019 | Όροι Χρήσης | Πολιτική Cookies | Πολιτική Απορρήτου |
Επικοινωνία

Όροι Χρήσης

Πολιτική Cookies
Μπορείτε να διαβάσετε την πολιτική Cookies και αλλάξετε τις προτιμήσεις σας εδώ.

Πολιτική Απορρήτου
Μπορείτε να διαβάσετε την πολιτική απορρήτου της Μινέρβα εδώ.