Σκουμπρί στη λαδόκολλα με φινόκιο | Μινέρβα BENECOL

Σκουμπρί στη λαδόκολλα με φινόκιο

Συστατικά

1 κιλό σκουμπρί (4 τεμάχια)
1 φινόκιο κομμένο σε λεπτές φέτες
1 κ. σ. Μινέρβα Benecol Μαργαρίνη με ελαιόλαδο
1 λεμόνι κομμένο σε φέτες
1 μεγάλη λαδόκολλα
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Καθαρίζουμε, πλένουμε και στραγγίζουμε τα ψάρια. Σε ένα ταψί, στρώνουμε τη λαδόκολλα, αραδιάζουμε τα ψάρια, κι έπειτα στρώνουμε επάνω τις φέτες από το φινόκιο και τις φέτες από το λεμόνι. Έπειτα αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε τη Μινέρβα Benecol Μαργαρίνη με ελαιόλαδο στην κορυφή.
  2. Διπλώνουμε τη λαδόκολλα έτσι ώστε να μην τρέξουν τα υγρά κατά δη διάρκεια του ψησίματος
  3. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190˚C για 15 λεπτά. Σερβίρουμε με βραστά χόρτα εποχής.
  • Η συνταγή περιέχει σε κάθε μερίδα φαγητού το 1/2 της συνιστώμενης ημερήσιας ποσότητας Μινέρβα Benecol Μαργαρίνη

 

Το σχόλιο του διατροφολόγου μας για τη συνταγή:

“To σκουμπρί ξεχωρίζει για την υψηλή περιεκτικότητα του στα πολύτιμα και απαραίτητα για την καλή καρδιαγγειακή λειτουργία Ω3 λιπαρά. Ο συνδυασμός του με φινόκιο και μια λειτουργική μαργαρίνη, ενισχύει την καρδιοπροστατευτική και υποχοληστερολαιμική του δράση.”

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟ ΜΑΣ

O Χάρης Γεωργακάκης είναι Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, MSc. Έχει διατελέσει επί σειρά ετών  Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων - Διατροφολόγων και του Ελληνικού Ινστιτούτου Διατροφής και είναι Διευθυντής της επιστημονικής ομάδας και διατροφικού portal Νέα Διατροφής.

 

ΤΥΠΟΣ ΓΕΥΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ
VEGETERIAN
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
ΠΡΟΪΟΝ ΜΙΝΕΡΒΑ BENECOL
ΜΕΡΙΔΕΣ
2
© 2019 | Όροι Χρήσης | Πολιτική Cookies | Πολιτική Απορρήτου |
Επικοινωνία

Όροι Χρήσης

Πολιτική Cookies
Μπορείτε να διαβάσετε την πολιτική Cookies και αλλάξετε τις προτιμήσεις σας εδώ.

Πολιτική Απορρήτου
Μπορείτε να διαβάσετε την πολιτική απορρήτου της Μινέρβα εδώ.