Σαλάτα με μπρόκολο, Μινέρβα Benecol Λευκό και ντρέσινγκ γιαουρτιού | Μινέρβα BENECOL

Σαλάτα με μπρόκολο, Μινέρβα Benecol Λευκό και ντρέσινγκ γιαουρτιού

Συστατικά

Υλικά για τη σαλάτα:
2 μπρόκολα, κομμένα σε μπουκετάκια
2 κλωναράκια σέλερι, ψιλοκομμένα
2 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
200 γρ. Μινέρβα Benecol Λευκό, τριμμένο
2 κ. σ. ελαιόλαδο
½ κ. σ. χοντροκομμένο καρύδι
αλάτι, πιπέρι

Υλικά για το ντρέσινγκ:
1 κεσεδάκι γιαούρτι άπαχο
1 κ. γ. μέλι
1 κ. σ. ελαιόλαδο
1 κ. σ. χυμό λεμονιού

Εκτέλεση

  1. Σε μια κατσαρόλα βράζουμε το μπρόκολο για 3 λεπτά. Το στραγγίζουμε και το αφήνουμε να κρυώσει. Μεταφέρουμε το μπρόκολο σε μια σαλατιέρα, προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε.
  2. Σε ένα μπλέντερ, ρίχνουμε τα υλικά του ντρέσινγκ και τα χτυπάμε καλά. Τέλος, περιχύνουμε με αυτό τα λαχανικά.
  • Η συνταγή περιέχει σε κάθε μερίδα φαγητού τα 2/3 της συνιστώμενης ημερήσιας ποσότητας Μινέρβα Benecol Λευκό

 

Το σχόλιο του διατροφολόγου μας για τη συνταγή:

“Όταν η σαλάτα γίνεται γεύμα. Μια πλήρης συνταγή, χαμηλή σε θερμίδες και λιπαρά. Συνδυάζει αρμονικά τα λαχανικά με υψηλή βιολογικής αξίας πρωτεΐνες από το γιαούρτι και το τυρί.”

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟ ΜΑΣ

O Χάρης Γεωργακάκης είναι Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, MSc. Έχει διατελέσει επί σειρά ετών  Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων - Διατροφολόγων και του Ελληνικού Ινστιτούτου Διατροφής και είναι Διευθυντής της επιστημονικής ομάδας και διατροφικού portal Νέα Διατροφής.

 

ΤΥΠΟΣ ΓΕΥΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ
VEGETERIAN
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
ΠΡΟΪΟΝ ΜΙΝΕΡΒΑ BENECOL
ΜΕΡΙΔΕΣ
4
© 2019 | Όροι Χρήσης | Πολιτική Cookies | Πολιτική Απορρήτου |
Επικοινωνία

Όροι Χρήσης

Πολιτική Cookies
Μπορείτε να διαβάσετε την πολιτική Cookies και αλλάξετε τις προτιμήσεις σας εδώ.

Πολιτική Απορρήτου
Μπορείτε να διαβάσετε την πολιτική απορρήτου της Μινέρβα εδώ.