Σαλάτα με κριθαράκι, Μινέρβα Benecol Λευκό και τοματίνια | Μινέρβα BENECOL

Σαλάτα με κριθαράκι, Μινέρβα Benecol Λευκό και τοματίνια

Συστατικά

2 φλυτζάνια του ελληνικού καφέ μέτριο κριθαράκι
50 γρ. Μινέρβα Benecol Λευκό, κομμένο σε κυβάκια
10 τοματίνια, κομμένα στα 4
1 μικρό αγγουράκι, κομμένο σε κύβους
1 κ. σ. κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
2 κλωναράκια φρέσκια ρίγανη, ψιλοκομμένη
2 κ. σ. ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Βράζουμε το κριθαράκι για όσα λεπτά αναγράφει η συσκευασία. Το σουρώνουμε, το κρυώνουμε και το αφήνουμε να στραγγίξει καλά.
  2. Το ρίχνουμε σε μια σαλατιέρα και έπειτα προσθέτουμε τα λαχανικά, το Μινέρβα Benecol Λευκό, το αλατοπίπερο και το ελαιόλαδο.
  3. Ανακατεύουμε και σερβίρουμε. Για το γαρνίρισμα, χρησιμοποιούμε την φρέσκια ψιλοκομμένη ρίγανη.
  • Η συνταγή περιέχει σε κάθε μερίδα φαγητού το 1/3 της συνιστώμενης ημερήσιας ποσότητας Μινέρβα Benecol Λευκό

Το σχόλιο του διατροφολόγου μας για τη συνταγή:

“Ένα πλήρες πιάτο. Συνδυάζει μια αγαπημένη σε πολλούς γεύση όπως είναι το κριθαράκι με πολλά λαχανικά, μέσα σε μια σαλάτα. Μας δίνει ενέργεια, με λίγα λιπαρά και χαμηλές θερμίδες, λόγω της ελεγχόμενης ποσότητας ελαιολάδου και των χαμηλών λιπαρών του τυριού που χρησιμοποιούμε. Ιδανικό γεύμα για άτομα με υψηλή χοληστερίνη.”

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟ ΜΑΣ

O Χάρης Γεωργακάκης είναι Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, MSc. Έχει διατελέσει επί σειρά ετών  Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων - Διατροφολόγων και του Ελληνικού Ινστιτούτου Διατροφής και είναι Διευθυντής της επιστημονικής ομάδας και διατροφικού portal Νέα Διατροφής.

 

ΤΥΠΟΣ ΓΕΥΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ
VEGETERIAN
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
ΠΡΟΪΟΝ ΜΙΝΕΡΒΑ BENECOL
ΜΕΡΙΔΕΣ
2
© 2019 | Όροι Χρήσης | Πολιτική Cookies | Πολιτική Απορρήτου |
Επικοινωνία

Όροι Χρήσης

Πολιτική Cookies
Μπορείτε να διαβάσετε την πολιτική Cookies και αλλάξετε τις προτιμήσεις σας εδώ.

Πολιτική Απορρήτου
Μπορείτε να διαβάσετε την πολιτική απορρήτου της Μινέρβα εδώ.