Πατατοσαλάτα με Μινέρβα Benecol Λευκό | Μινέρβα BENECOL

Πατατοσαλάτα με Μινέρβα Benecol Λευκό

Συστατικά

2 μεγάλες πατάτες, καθαρισμένες και κομμένες σε κύβους
½ κρεμμύδι ξερό, ψιλοκομμένο
10 τοματίνια
100 γρ. Μινέρβα Benecol Λευκό
1 κ. σ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο
1 κ. γ. άνηθο, ψιλοκομμένο
2 κ. σ. ελαιόλαδο
1 κ. σ. χυμό λεμονιού
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Βράζουμε τις πατάτες σε αλατισμένο νερό για 15 λεπτά μετά το σημείο βρασμού. Τις σουρώνουμε και τις τοποθετούμε σε μια σαλατιέρα.
  2. Προσθέτουμε όλα τα υλικά εκτός από το Μινέρβα Benecol Λευκό και ανακατεύουμε πολύ καλά.
  3. Σερβίρουμε και προσθέτουμε το Μινέρβα Benecol Λευκό από επάνω.
  • Η συνταγή περιέχει σε κάθε μερίδα φαγητού τα 2/3 της συνιστώμενης ημερήσιας ποσότητας Μινέρβα Benecol Λευκό

 

Το σχόλιο του διατροφολόγου μας για τη συνταγή:

“Μια σαλάτα που θα μπορούσε να αποτελέσει ένα πλήρες γεύμα, καθώς περιέχει μια πηγή αμύλου όπως η πατάτα, πηγή πρωτεΐνης όπως το λευκό τυρί, πολλές φυτικές ίνες και αντιοξειδωτικές βιταμίνες από τα λαχανικά. Συστήνεται και για δίαιτα.”

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟ ΜΑΣ

O Χάρης Γεωργακάκης είναι Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, MSc. Έχει διατελέσει επί σειρά ετών  Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων - Διατροφολόγων και του Ελληνικού Ινστιτούτου Διατροφής και είναι Διευθυντής της επιστημονικής ομάδας και διατροφικού portal Νέα Διατροφής.

 

ΤΥΠΟΣ ΓΕΥΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ
VEGETERIAN
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
ΜΕΡΙΔΕΣ
2
© 2019 | Όροι Χρήσης | Πολιτική Cookies | Πολιτική Απορρήτου |
Επικοινωνία

Όροι Χρήσης

Πολιτική Cookies
Μπορείτε να διαβάσετε την πολιτική Cookies και αλλάξετε τις προτιμήσεις σας εδώ.

Πολιτική Απορρήτου
Μπορείτε να διαβάσετε την πολιτική απορρήτου της Μινέρβα εδώ.