Πίτα «στο φτερό» με Μινέρβα Benecol λευκό τυρί

Πίτα «στο φτερό» με Μινέρβα Benecol λευκό τυρί

Πίτα «στο φτερό» με Μινέρβα Benecol λευκό τυρί

Συστατικά

100 γρ Μινέρβα Benecol λευκό τυρί
4 φέτες βραστή γαλοπούλα κομμένη σε κυβάκια
1 κεσεδάκι γιαούρτι άπαχο
1 αυγό
1 κούπα τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κ.γ. ελαιόλαδο για το άλειμμα
1 κ.γ. ψιλοκομμένο φρέσκο θυμάρι
4 ντοματίνια κομμένα στα τέσσερα

Εκτέλεση

  1. Ζεσταίνουμε το φούρνο στους 190 C. Αλείφουμε ένα ταψί με το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε μια λεκάνη. Όταν ζυμωθούν, απλώνουμε το μείγμα πάχους 2 εκατοστών.
  2. Ψήνουμε για 30 λεπτά.

Το σχόλιο του διατροφολόγου μας για τη συνταγή:

Μια υγιεινή πίτα, χωρίς πολλά λιπαρά, λόγω της επιλογής υλικών χαμηλών σε λιπαρά, όπως η γαλοπούλα, το άπαχο γιαούρτι και το λευκό τυρί.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟ ΜΑΣ

O Χάρης Γεωργακάκης είναι Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, MSc. Έχει διατελέσει επί σειρά ετών  Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων - Διατροφολόγων και του Ελληνικού Ινστιτούτου Διατροφής και είναι Διευθυντής της επιστημονικής ομάδας και διατροφικού portal Νέα Διατροφής.

 

ΤΥΠΟΣ ΓΕΥΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ
VEGETERIAN
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
ΠΡΟΪΟΝ ΜΙΝΕΡΒΑ BENECOL
ΜΕΡΙΔΕΣ
4
© 2019 | Όροι Χρήσης | Πολιτική Cookies | Πολιτική Απορρήτου |
Επικοινωνία

Όροι Χρήσης

Πολιτική Cookies
Μπορείτε να διαβάσετε την πολιτική Cookies και αλλάξετε τις προτιμήσεις σας εδώ.

Πολιτική Απορρήτου
Μπορείτε να διαβάσετε την πολιτική απορρήτου της Μινέρβα εδώ.