Ομελέτα φούρνου με πράσο, Μινέρβα Benecol Λευκό και δυόσμο | Μινέρβα BENECOL

Ομελέτα φούρνου με πράσο, Μινέρβα Benecol Λευκό και δυόσμο

Συστατικά

6 ασπράδια
1 πράσο ψιλοκομμένο
100 γρ. Μινέρβα Benecol Λευκό, τριμμένο
1 κ. γ. Μινέρβα Benecol Μαργαρίνη με ελαιόλαδο
1 κ. γ. φρέσκο δυόσμο ψιλοκομμένο
1 κ. σ. κρέμα γάλακτος light

Εκτέλεση

  1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 190˚C.
  2. Βουτυρώνουμε ένα ταψάκι με Μινέρβα Benecol Μαργαρίνη με ελαιόλαδο, χτυπάμε τα ασπράδια και την κρέμα σε ένα μπολ και στη συνέχεια προσθέτουμε το πράσο, το δυόσμο και το Μινέρβα Benecol Λευκό.
  3. Ρίχνουμε το μίγμα στο βουτυρωμένο ταψάκι, και ψήνουμε για 20 λεπτά. Σερβίρουμε και συνοδεύουμε με φρέσκο χυμό πορτοκάλι.
  • Η συνταγή περιέχει σε κάθε μερίδα φαγητού το 1/3 της συνιστώμενης ημερήσιας ποσότητας Μινέρβα Benecol Μαργαρίνη
  • Η συνταγή περιέχει σε κάθε μερίδα φαγητού τα 2/3 της συνιστώμενης ημερήσιας ποσότητας Μινέρβα Benecol Λευκό

 

Το σχόλιο του διατροφολόγου μας για τη συνταγή:

“Μια διαφορετική ομελέτα με λίγες θερμίδες, πολλή πρωτεΐνη. Συστήνεται ανεπιφύλακτα και για δίαιτα.”

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟ ΜΑΣ

O Χάρης Γεωργακάκης είναι Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, MSc. Έχει διατελέσει επί σειρά ετών  Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων - Διατροφολόγων και του Ελληνικού Ινστιτούτου Διατροφής και είναι Διευθυντής της επιστημονικής ομάδας και διατροφικού portal Νέα Διατροφής.

 

© 2019 | Όροι Χρήσης | Πολιτική Cookies | Πολιτική Απορρήτου |
Επικοινωνία

Όροι Χρήσης

Πολιτική Cookies
Μπορείτε να διαβάσετε την πολιτική Cookies και αλλάξετε τις προτιμήσεις σας εδώ.

Πολιτική Απορρήτου
Μπορείτε να διαβάσετε την πολιτική απορρήτου της Μινέρβα εδώ.