Ομελέτα με γαλοπούλα και Μινέρβα Benecol Λευκό | Μινέρβα BENECOL

Ομελέτα με γαλοπούλα και Μινέρβα Benecol Λευκό

Συστατικά

Ασπράδια από 6 αυγά
4 φέτες γαλοπούλα κομμένες σε κύβους
100 γρ. Μινέρβα Benecol Λευκό, τριμμένο
2 κ. σ. άπαχο γάλα
1 κ. σ. ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Χτυπάμε τα ασπράδια και το γάλα σε ένα μπολ. Προσθέτουμε τη γαλοπούλα, το Μινέρβα Benecol Λευκό, το αλάτι και το πιπέρι. .
  2. Τοποθετούμε ένα αντικολλητικό τηγάνι στο μάτι, προσθέτουμε το ελαιόλαδο και όταν ζεσταθεί ρίχνουμε το μίγμα.
  3. Ψήνουμε για 2 λεπτά και τη γυρίζουμε με ένα πιάτο από την άλλη πλευρά. Συνεχίζουμε για ακόμα 2 λεπτά το ψήσιμο και σερβίρουμε.
  • Η συνταγή περιέχει σε κάθε μερίδα φαγητού τα 2/3 της συνιστώμενης ημερήσιας ποσότητας Μινέρβα Benecol Λευκό

 

Το σχόλιο του διατροφολόγου μας για τη συνταγή:

“Μια συνταγή που θα μπορούσε να λέγεται και ομελέτα κατά της χοληστερίνης. Με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη, χαμηλή σε χοληστερίνη και υψηλό βαθμό κορεσμού. Γενικά η ομελέτα είναι ένα διαιτητικό γεύμα, όταν φυσικά συνοδεύεται από χαμηλών λιπαρών τυρί και γαλοπούλα, καθώς επίσης και πολλά λαχανικά. Σημαντικό να ελέγχουμε την ποσότητα του λαδιού που χρησιμοποιούμε.”

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟ ΜΑΣ

O Χάρης Γεωργακάκης είναι Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, MSc. Έχει διατελέσει επί σειρά ετών  Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων - Διατροφολόγων και του Ελληνικού Ινστιτούτου Διατροφής και είναι Διευθυντής της επιστημονικής ομάδας και διατροφικού portal Νέα Διατροφής.

 

ΤΥΠΟΣ ΓΕΥΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ
VEGETERIAN
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
ΠΡΟΪΟΝ ΜΙΝΕΡΒΑ BENECOL
ΜΕΡΙΔΕΣ
2
© 2019 | Όροι Χρήσης | Πολιτική Cookies | Πολιτική Απορρήτου |
Επικοινωνία

Όροι Χρήσης

Πολιτική Cookies
Μπορείτε να διαβάσετε την πολιτική Cookies και αλλάξετε τις προτιμήσεις σας εδώ.

Πολιτική Απορρήτου
Μπορείτε να διαβάσετε την πολιτική απορρήτου της Μινέρβα εδώ.