- Σε ένα κατσαρολάκι με βραστό νερό ρίχνουμε το φιλέτο κοτόπουλο και βράζουμε για 20 λεπτά.
- Σε ένα μπλέντερ ρίχνουμε τα φύλλα βασιλικού, τα καρύδια, το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού, λίγο αλάτι, λίγο πιπέρι και τα χτυπάμε μέχρι να πολτοποιηθούν.
- Τοποθετούμε το ψωμί σε ένα ταψί και το περνάμε από προθερμασμένο φούρνο (220˚C) για 3 λεπτά.
- Κόβουμε το κοτόπουλο σε κύβους, αλείφουμε το ψωμί με το πέστο βασιλικού, μοιράζουμε το κοτόπουλο και το Μινέρβα Benecol Λευκό στα ψωμάκια, και ψήνουμε για 3 λεπτά.
- Η συνταγή περιέχει σε κάθε μερίδα φαγητού το σύνολο της συνιστώμενης ημερήσιας ποσότητας Μινέρβα Benecol Λευκό