Μπισκότα με σταφίδα και κανέλλα

Μπισκότα με σταφίδα και κανέλλα

Μπισκότα με σταφίδα και κανέλλα

Συστατικά

180 γρ ζάχαρη καστανή
½ κεσεδάκι Μινέρβα Benecol μαργαρίνη με ελαιόλαδο
1 αυγό
300γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κ.σ. μαγειρική σόδα
1 κ.γ. κανελόσκονη
1 φλιτζάνι ελληνικού καφέ σταφίδα μαύρη ξερή
Ξύσμα από 1 πορτοκάλι

Εκτέλεση

  1. Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ με το φτερό, μέχρι να γίνει μια ζύμη. Την τοποθετούμε στο ψυγείο για 45 λεπτά. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 160 C.
  2. Αλευρώνουμε τον πάγκο της κουζίνας και ανοίγουμε τη ζύμη με έναν πλάστη. Κόβουμε με ένα μαχαίρι τετράγωνα κομμάτια, στρώνουμε μια λαδόκολλα στο ταψί και τα ψήνουμε για 15 λεπτά.

Το σχόλιο του διατροφολόγου μας για τη συνταγή:

Μια σπιτική επιλογή για γλυκό σνακ, στο σπίτι, στο σχολείο, στο γραφείο. Μπορούν να αποτελέσουν ένα γευστικό ενεργειακό σνακ, ιδίως για ανθρώπους που είναι αρκετές ώρες εκτός σπιτιού.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟ ΜΑΣ

O Χάρης Γεωργακάκης είναι Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, MSc. Έχει διατελέσει επί σειρά ετών  Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων - Διατροφολόγων και του Ελληνικού Ινστιτούτου Διατροφής και είναι Διευθυντής της επιστημονικής ομάδας και διατροφικού portal Νέα Διατροφής.

 

© 2019 | Όροι Χρήσης | Πολιτική Cookies | Πολιτική Απορρήτου |
Επικοινωνία

Όροι Χρήσης

Πολιτική Cookies
Μπορείτε να διαβάσετε την πολιτική Cookies και αλλάξετε τις προτιμήσεις σας εδώ.

Πολιτική Απορρήτου
Μπορείτε να διαβάσετε την πολιτική απορρήτου της Μινέρβα εδώ.