Μπαγκέτα ολικής άλεσης με γαλοπούλα και πιπεριά Φλωρίνης | Μινέρβα BENECOL

Μπαγκέτα ολικής άλεσης με γαλοπούλα και πιπεριά Φλωρίνης

Συστατικά

2 μπαγκέτες ολικής άλεσης
6 φέτες γαλοπούλα
2 ψητές πιπεριές Φλωρίνης
2 φύλλα μαρουλιού
2 κ. γ. Μινέρβα Benecol Μαργαρίνη με ελαιόλαδο
1 φρέσκο κρεμμυδάκι, ψιλοκομμένο
μαύρο πιπέρι, φρεσκοτριμμένο

Εκτέλεση

  1. Με ένα μαχαίρι, ανοίγουμε τις μπαγκέτες κατά μήκος και τις αλείφουμε με τη Μινέρβα Benecol Mαργαρίνη με ελαιόλαδο.
  2. Στρώνουμε το μαρούλι, τη γαλοπούλα, την πιπεριά, το φρέσκο κρεμμυδάκι, το πιπέρι. Σκεπάζουμε, πιέζουμε ελαφρώς και κόβουμε διαγώνια. Συνοδεύουμε με φρέσκο φυσικό χυμό.
  • Η συνταγή περιέχει σε κάθε μερίδα φαγητού το 1/3 της συνιστώμενης ημερήσιας ποσότητας Μινέρβα Benecol Μαργαρίνη

 

Το σχόλιο του διατροφολόγου μας για τη συνταγή:

“Ένα πολύ υγιεινό ελαφρύ γεύμα για το σπίτι, το χώρο εργασίας κ.ά. Ξεχωρίζει για την υψηλής βιολογικής αξίας πρωτεΐνη, τα λίγα κορεσμένα λιπαρά και τις σχετικά χαμηλές θερμίδες του.”

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟ ΜΑΣ

O Χάρης Γεωργακάκης είναι Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, MSc. Έχει διατελέσει επί σειρά ετών  Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων - Διατροφολόγων και του Ελληνικού Ινστιτούτου Διατροφής και είναι Διευθυντής της επιστημονικής ομάδας και διατροφικού portal Νέα Διατροφής.

 

ΤΥΠΟΣ ΓΕΥΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ
VEGETERIAN
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
ΠΡΟΪΟΝ ΜΙΝΕΡΒΑ BENECOL
ΜΕΡΙΔΕΣ
2
© 2019 | Όροι Χρήσης | Πολιτική Cookies | Πολιτική Απορρήτου |
Επικοινωνία

Όροι Χρήσης

Πολιτική Cookies
Μπορείτε να διαβάσετε την πολιτική Cookies και αλλάξετε τις προτιμήσεις σας εδώ.

Πολιτική Απορρήτου
Μπορείτε να διαβάσετε την πολιτική απορρήτου της Μινέρβα εδώ.