Μοσχαρίσια μπριζόλα με ψητά λαχανικά και σάλτσα βουτύρου

Μοσχαρίσια μπριζόλα με ψητά λαχανικά και σάλτσα βουτύρου

Μοσχαρίσια μπριζόλα με ψητά λαχανικά και σάλτσα βουτύρου

Συστατικά

2 κόντρα μπριζόλες χωρίς κόκαλο
1 κολοκύθι κομμένο σε λεπτές φέτες
250γρ. μανιτάρια πλευρώτους
2 πιπεριές Φλωρίνης κομμένες στη μέση
1 κ.σ. ψιλοκομμένη φρέσκια ρίγανη
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. Μινέρβα Benecol μαργαρίνη με ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Αλατοπιπερώνουμε τις μπριζόλες, τις λαδώνουμε ελαφρώς, ζεσταίνουμε ένα σχαροτήγανο και τις ψήνουμε από 5-18 λεπτά (ανάλογα το πώς τις προτιμάμε).
  2. Μόλις ψηθούν τις αφαιρούμε, καθαρίζουμε το τηγάνι και ψήνουμε τα λαδωμένα λαχανικά.
  3. Σερβίρουμε και ψιλοκόβουμε τη Μινέρβα Benecol μαργαρίνη με ελαιόλαδο. Πασπαλίζουμε με τη φρέσκια ψιλοκομμένη ρίγανη.

Το σχόλιο του διατροφολόγου μας για τη συνταγή:

Τα ψητά λαχανικά αποτελούν μια εξαιρετικά υγιεινή επιλογή. Τα μανιτάρια αποτελούν από τις πιο διαιτητικές τροφές στη φύση. Η σάλτσα λόγω του ότι φτιάχνεται με μαργαρίνη και όχι βούτυρο δεν έχει μεγάλη περιεκτικότητα σε κορεσμένα λιπαρά.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟ ΜΑΣ

O Χάρης Γεωργακάκης είναι Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, MSc. Έχει διατελέσει επί σειρά ετών  Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων - Διατροφολόγων και του Ελληνικού Ινστιτούτου Διατροφής και είναι Διευθυντής της επιστημονικής ομάδας και διατροφικού portal Νέα Διατροφής.

 

ΤΥΠΟΣ ΓΕΥΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ
VEGETERIAN
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
ΠΡΟΪΟΝ ΜΙΝΕΡΒΑ BENECOL
ΜΕΡΙΔΕΣ
2
© 2019 | Όροι Χρήσης | Πολιτική Cookies | Πολιτική Απορρήτου |
Επικοινωνία

Όροι Χρήσης

Πολιτική Cookies
Μπορείτε να διαβάσετε την πολιτική Cookies και αλλάξετε τις προτιμήσεις σας εδώ.

Πολιτική Απορρήτου
Μπορείτε να διαβάσετε την πολιτική απορρήτου της Μινέρβα εδώ.