2 μπούτια από κουνέλι
2 μεγάλες πατάτες κομμένες σε ροδέλες πάχους 1 cm
1 κ. γ. Μινέρβα Benecol Μαργαρίνη με ελαιόλαδο
1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη
1 κρεμμύδι ξερό, τριμμένο
1 κ. γ. ελαιόλαδο
6 κλωναράκια φρέσκο θυμάρι
1 κ. σ. χυμό λεμονιού
Μινέρβα Benecol Λευκό (προαιρετικά)
αλάτι
πιπέρι
Το σχόλιο του διατροφολόγου μας για τη συνταγή:
“Μια συνταγή που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί κάλλιστα και σε μία δίαιτα. Η πολύ μικρή ποσότητα ελαιολάδου και μαργαρίνης, διατηρούν χαμηλά τις θερμίδες της, ενώ το κουνέλι αποτελεί μια άπαχη μορφή κρέατος, πιο ελαφριά ακόμη και από το κοτόπουλο.”
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟ ΜΑΣ
O Χάρης Γεωργακάκης είναι Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, MSc. Έχει διατελέσει επί σειρά ετών Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων - Διατροφολόγων και του Ελληνικού Ινστιτούτου Διατροφής και είναι Διευθυντής της επιστημονικής ομάδας και διατροφικού portal Νέα Διατροφής.