Κουνέλι τυλιχτό | Μινέρβα BENECOL

Κουνέλι τυλιχτό

Συστατικά

2 μπούτια από κουνέλι
2 μεγάλες πατάτες κομμένες σε ροδέλες πάχους 1 cm
1 κ. γ. Μινέρβα Benecol Μαργαρίνη με ελαιόλαδο
1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη
1 κρεμμύδι ξερό, τριμμένο
1 κ. γ. ελαιόλαδο
6 κλωναράκια φρέσκο θυμάρι
1 κ. σ. χυμό λεμονιού
Μινέρβα Benecol Λευκό (προαιρετικά)
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200˚C. Σε ένα ταψί, στρώνουμε αλουμινόχαρτο, μια λαδόκολλα, όλα τα υλικά και ανακατεύουμε.
  2. Στρώνουμε τα υλικά και τα σκεπάζουμε με τη λαδόκολλα. Στη συνέχεια, σκεπάζουμε και με το αλουμινόχαρτο όλο τον φάκελο.
  3. Ψήνουμε για 80 λεπτά.
  4. Σερβίρουμε και συνοδεύουμε με Μινέρβα Benecol Λευκό.
  • Η συνταγή περιέχει σε κάθε μερίδα φαγητού το 1/3 της συνιστώμενης ημερήσιας ποσότητας Μινέρβα Benecol Μαργαρίνη

 

Το σχόλιο του διατροφολόγου μας για τη συνταγή:

“Μια συνταγή που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί κάλλιστα και σε μία δίαιτα. Η πολύ μικρή ποσότητα ελαιολάδου και μαργαρίνης, διατηρούν χαμηλά τις θερμίδες της, ενώ το κουνέλι αποτελεί μια άπαχη μορφή κρέατος, πιο ελαφριά ακόμη και από το κοτόπουλο.”

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟ ΜΑΣ

O Χάρης Γεωργακάκης είναι Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, MSc. Έχει διατελέσει επί σειρά ετών  Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων - Διατροφολόγων και του Ελληνικού Ινστιτούτου Διατροφής και είναι Διευθυντής της επιστημονικής ομάδας και διατροφικού portal Νέα Διατροφής.

 

© 2019 | Όροι Χρήσης | Πολιτική Cookies | Πολιτική Απορρήτου |
Επικοινωνία

Όροι Χρήσης

Πολιτική Cookies
Μπορείτε να διαβάσετε την πολιτική Cookies και αλλάξετε τις προτιμήσεις σας εδώ.

Πολιτική Απορρήτου
Μπορείτε να διαβάσετε την πολιτική απορρήτου της Μινέρβα εδώ.