Κοτόπουλο γεμιστό με Μινέρβα Benecol λευκό και πιπεριά

Κοτόπουλο γεμιστό με Μινέρβα Benecol λευκό και πιπεριά Φλωρίνης

Φιλέτο κοτόπουλο γεμιστό με Μινέρβα Benecol λευκό και πιπεριά Φλωρίνης

Συστατικά

2 φιλέτα κοτόπουλο ανοιγμένα
50γρ. Μινέρβα Benecol λευκό τριμμένο
1 πιπεριά Φλωρίνης κομμένη σε λωρίδες
1 κ.γ. ψιλοκομμένη φρέσκια ρίγανη
½ φλ. εσπρέσσο λευκό κρασί
Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Στρώνουμε τα ανοιγμένα φιλέτα σε ένα δίσκο, τα αλατοπιπερώνουμε, στρώνουμε την πιπεριά. Μοιράζουμε το Μινέρβα Benecol λευκό και πασπαλίζουμε τη φρέσκια ρίγανη. Τυλίγουμε σφιχτά και περνάμε τις άκρες με οδοντογλυφίδα για να μην φύγει η γέμιση.
  2. Βάζουμε στη φωτιά ένα αντικολλητικό τηγάνι να κάψει και προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 C. Όταν κάψει το τηγάνι ρίχνουμε 1 κ.γ. ελαιόλαδο, περνάμε τα φιλέτα από όλες τις πλευρές (χρωματίζουμε), τα βάζουμε σε ένα ταψί και τα ραντίζουμε με το λευκό κρασί. Τα ψήνουμε στο φούρνο για 15-17 λεπτά.
  3. Σερβίρουμε και συνοδεύουμε με σαλάτα λάχανο καρότο και βινεγκρέτ (βλ. συνταγή Σπαγγέτι λαχανικών με Μινέρβα Benecol λευκό)

Το σχόλιο του διατροφολόγου μας για τη συνταγή:

Ιδανικό για άτομα που προσέχουν τη σιλουέτα τους και αναζητούν εναλλακτικούς τρόπους μαγειρέματος για το κοτόπουλο. Ένα πρωτεϊνικό γεύμα, με πολύ άρωμα και λίγες θερμίδες.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟ ΜΑΣ

O Χάρης Γεωργακάκης είναι Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, MSc. Έχει διατελέσει επί σειρά ετών  Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων - Διατροφολόγων και του Ελληνικού Ινστιτούτου Διατροφής και είναι Διευθυντής της επιστημονικής ομάδας και διατροφικού portal Νέα Διατροφής.

 

ΤΥΠΟΣ ΓΕΥΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ
VEGETERIAN
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
ΠΡΟΪΟΝ ΜΙΝΕΡΒΑ BENECOL
ΜΕΡΙΔΕΣ
2
© 2021 | Όροι Χρήσης | Πολιτική Cookies | Πολιτική Απορρήτου |
Επικοινωνία

Όροι Χρήσης

Πολιτική Cookies
Μπορείτε να διαβάσετε την πολιτική Cookies και αλλάξετε τις προτιμήσεις σας εδώ.

Πολιτική Απορρήτου
Μπορείτε να διαβάσετε την πολιτική απορρήτου της Μινέρβα εδώ.