Κεφτεδάκια Σοκολάτας | Μινέρβα BENECOL

Κεφτεδάκια Σοκολάτας

Συστατικά

1 πακέτο πτι μπερ καλά θρυματισμένο
250 γρ. Μινέρβα Benecol Max Μαργαρίνη κλασική
1 φλιτζάνι του τσαγιού ζάχαρη άχνη
1 φλιτζάνι του τσαγιού φιστίκια Αιγίνης
1 κ. εσπρέσο κονιάκ
2 κ. σ. κακάο
1 βανίλια
250 γρ. τρούφα υγείας

Εκτέλεση

  1. Χτυπάμε με ένα μίξερ τη Μινέρβα Benecol Max Μαργαρίνη κλασική και τη ζάχαρη.
  2. Προσθέτουμε το κονιάκ, το κακάο, τη βανίλια, τη φυστικόψυχα και τα μπισκότα.
  3. Μόλις ανακατευτούν καλά τα υλικά, τοποθετούμε το μίγμα στο ψυγείο μέχρι να παγώσει.
  4. 2. Ρίχνουμε την τρούφα σε ένα ταψί, βγάζουμε το μίγμα από το ψυγείο, πλάθουμε κεφτεδάκια και τα πανάρουμε στο ταψί.
  5. Διατηρούμε στο ψυγείο.
  • Η συνταγή περιέχει σε κάθε μερίδα φαγητού τα 1/3 συνιστώμενης ημερήσιας ποσότητας Μινέρβα Benecol Μαργαρίνη

Το σχόλιο του διατροφολόγου μας για τη συνταγή:

“Μια πολύ νόστιμη γλυκιά συνταγή. Η επιλογή μαργαρίνης αντί για βούτυρο βελτιώνει την ποιότητα των λιπαρών του γλυκού μας.”

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟ ΜΑΣ

O Χάρης Γεωργακάκης είναι Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, MSc. Έχει διατελέσει επί σειρά ετών  Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων - Διατροφολόγων και του Ελληνικού Ινστιτούτου Διατροφής και είναι Διευθυντής της επιστημονικής ομάδας και διατροφικού portal Νέα Διατροφής.

 

ΤΥΠΟΣ ΓΕΥΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ
VEGETERIAN
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
ΠΡΟΪΟΝ ΜΙΝΕΡΒΑ BENECOL
ΜΕΡΙΔΕΣ
10
© 2019 | Όροι Χρήσης | Πολιτική Cookies | Πολιτική Απορρήτου |
Επικοινωνία

Όροι Χρήσης

Πολιτική Cookies
Μπορείτε να διαβάσετε την πολιτική Cookies και αλλάξετε τις προτιμήσεις σας εδώ.

Πολιτική Απορρήτου
Μπορείτε να διαβάσετε την πολιτική απορρήτου της Μινέρβα εδώ.