Κέικ Βουτυράτο | Μινέρβα BENECOL

Κέικ Βουτυράτο

Συστατικά

1 φλιτζάνι του τσαγιού ζάχαρη καστανή
210 γρ. Μινέρβα Benecol Max Μαργαρίνη κλασική
4 αυγά
2 βανίλιες
ξύσμα από ένα πορτοκάλι
500 γρ. φαρίνα
240ml άπαχο γάλα
2 κ. σ. αποξηραμένη μαύρη σταφίδα

Εκτέλεση

  1. Χτυπάμε με ένα μίξερ τη Μινέρβα Benecol Max Μαργαρίνη κλασική και τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν, στη συνέχεια ρίχνουμε ένα – ένα τα αυγά.
  2. Προσθέτουμε τη βανίλια, το ξύσμα, τις σταφίδες και το γάλα.
  3. Κοσκινίζουμε το αλεύρι και το προσθέτουμε στο μίγμα λίγο – λίγο.
  4. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180˚C.
  5. Βουτυρώνουμε μία φόρμα του κέικ και ρίχνουμε μέσα το μίγμα.
  6. Ψήνουμε για 60 λεπτά.
  • Η συνταγή περιέχει σε κάθε μερίδα φαγητού τα 2/3 συνιστώμενης ημερήσιας ποσότητας Μινέρβα Benecol Μαργαρίνη

Το σχόλιο του διατροφολόγου μας για τη συνταγή:

“Φτιάξτε το δικό σας σπιτικό κέικ με αγνά σπιτικά υλικά και οικονομικό τρόπο. Ο καλύτερος τρόπος να το καταναλώσετε είναι στο πρωινό γεύμα, για να σας δώσει ενέργεια, αλλά να έχετε τη δυνατότητα μέσα στην ημέρα να το «κάψετε» μεταβολικά, χωρίς να φορτώσετε το σώμα σας με παραπάνω κιλά. Γενικά, η πρωινή ώρα είναι η καλύτερη ώρα για να φάμε ένα γλυκό, όπως το κέικ. Οι σταφίδες του δίνουν αρκετές φυτικές ίνες.”

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟ ΜΑΣ

O Χάρης Γεωργακάκης είναι Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, MSc. Έχει διατελέσει επί σειρά ετών  Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων - Διατροφολόγων και του Ελληνικού Ινστιτούτου Διατροφής και είναι Διευθυντής της επιστημονικής ομάδας και διατροφικού portal Νέα Διατροφής.

 

ΤΥΠΟΣ ΓΕΥΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ
VEGETERIAN
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
ΠΡΟΪΟΝ ΜΙΝΕΡΒΑ BENECOL
ΜΕΡΙΔΕΣ
10
© 2020 | Όροι Χρήσης | Πολιτική Cookies | Πολιτική Απορρήτου |
Επικοινωνία

Όροι Χρήσης

Πολιτική Cookies
Μπορείτε να διαβάσετε την πολιτική Cookies και αλλάξετε τις προτιμήσεις σας εδώ.

Πολιτική Απορρήτου
Μπορείτε να διαβάσετε την πολιτική απορρήτου της Μινέρβα εδώ.