Ζεστή σαλάτα με Μινέρβα Benecol Λευκό και φρέσκα μυρωδικά | Μινέρβα BENECOL

Ζεστή σαλάτα με Μινέρβα Benecol Λευκό και φρέσκα μυρωδικά

Συστατικά

1 μικρό μπρόκολο κομμένο σε μπουκετάκια
3 καρότα καθαρισμένα και κομμένα σε ροδέλες
3 πατάτες μέτριες, καθαρισμένες και κομμένες σε φέτες (3 mm)
8 μεγάλα σπαράγγια, ξεφλουδισμένα από τη μέση και κάτω
200 γρ. Μινέρβα Benecol Λευκό
1 κ. σ. άνηθο, ψιλοκομμένο
1 κ. σ. δυόσμο, ψιλοκομμένο
6 κ. σ. ελαιόλαδο
χυμό από 1 μεγάλο λεμόνι
1 πρέζα αλάτι

Εκτέλεση

  1. Σε μια κατσαρόλα με νερό που βράζει, ρίχνουμε πρώτα το καρότο και έπειτα από 5 λεπτά τις πατάτες. Περιμένουμε 4 λεπτά για να προσθέσουμε το μπρόκολο και ακόμα 3 λεπτά για να προσθέσουμε τα σπαράγγια.
  2. Σουρώνουμε τα λαχανικά, τα τοποθετούμε σε μια σαλατιέρα και προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το λεμόνι, τα μυρωδικά και το αλάτι. Ανακατεύουμε καλά και τέλος προσθέτουμε το Μινέρβα Benecol Λευκό.
  • Η συνταγή περιέχει σε κάθε μερίδα φαγητού τα 2/3 της συνιστώμενης ημερήσιας ποσότητας Μινέρβα Benecol Λευκό

 

Το σχόλιο του διατροφολόγου μας για τη συνταγή:

“Μια σαλάτα με υψηλό περιεχόμενο σε πρωτεΐνη, λόγω του τυριού, πολλές φυτικές ίνες και αντιοξειδωτικά. Χαμηλή σε θερμίδες. Θα μπορούσε να αποτελέσει και κανονικό γεύμα, για άτομα που βρίσκονται σε δίαιτα ή προσέχουν τη διατροφή τους.”

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟ ΜΑΣ

O Χάρης Γεωργακάκης είναι Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, MSc. Έχει διατελέσει επί σειρά ετών  Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων - Διατροφολόγων και του Ελληνικού Ινστιτούτου Διατροφής και είναι Διευθυντής της επιστημονικής ομάδας και διατροφικού portal Νέα Διατροφής.

 

ΤΥΠΟΣ ΓΕΥΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ
VEGETERIAN
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
ΠΡΟΪΟΝ ΜΙΝΕΡΒΑ BENECOL
ΜΕΡΙΔΕΣ
4
© 2021 | Όροι Χρήσης | Πολιτική Cookies | Πολιτική Απορρήτου |
Επικοινωνία

Όροι Χρήσης

Πολιτική Cookies
Μπορείτε να διαβάσετε την πολιτική Cookies και αλλάξετε τις προτιμήσεις σας εδώ.

Πολιτική Απορρήτου
Μπορείτε να διαβάσετε την πολιτική απορρήτου της Μινέρβα εδώ.