Γεμιστές πιπεριές Φλωρίνης με Μινέρβα Benecol Λευκό και άνηθο | Μινέρβα BENECOL

Γεμιστές πιπεριές Φλωρίνης με Μινέρβα Benecol Λευκό και άνηθο

Συστατικά

4 μεγάλες πιπεριές Φλωρίνης
250 γρ. Μινέρβα Benecol Λευκό, τριμμένο
1 κ. σ. άνηθο
1 φρέσκο κρεμμυδάκι, ψιλοκομμένο
2 κ. σ. ελαιόλαδο
πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 ˚ C, τοποθετούμε τις πιπεριές σε ένα ταψί και τις λαδώνουμε με ½ κ. σ. ελαιόλαδο. Ψήνουμε για 12- 15 λεπτά, έως ότου μαλακώσουν.
  2. Σε ένα μπολ, ρίχνουμε τον άνηθο, το κρεμμυδάκι και το Μινέρβα Benecol Λευκό  και ανακατεύουμε καλά.
  3. Βγάζουμε τις πιπεριές και τις χαράζουμε κατά μήκος από το κοτσάνι μέχρι σχεδόν την άκρη ώστε να σχηματιστεί μια βαρκούλα. Αφαιρούμε τα σπόρια και γεμίζουμε τις πιπεριές με το μίγμα. Γκρατινάρουμε για 10 λεπτά στους 200 ˚C.
  4. Σερβίρουμε και πουδράρουμε με καπνιστή, γλυκιά πάπρικα.
  • Η συνταγή περιέχει σε κάθε μερίδα φαγητού το σύνολο της συνιστώμενης ημερήσιας ποσότητας Μινέρβα Benecol Λευκό

 

Το σχόλιο του διατροφολόγου μας για τη συνταγή:

“Ένα πολύ ελαφρύ ορεκτικό, το οποίο θα μπορούσε να γίνει και ένα ελαφρύ βραδινό. Μπορεί να δώσει γεύση και χρώμα στη διατροφή ανθρώπων που προσέχουν τα πολλά λιπαρά και τις θερμίδες, λόγω βάρους, λόγω υψηλής χοληστερίνης κ.α.”

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟ ΜΑΣ

O Χάρης Γεωργακάκης είναι Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, MSc. Έχει διατελέσει επί σειρά ετών  Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων - Διατροφολόγων και του Ελληνικού Ινστιτούτου Διατροφής και είναι Διευθυντής της επιστημονικής ομάδας και διατροφικού portal Νέα Διατροφής.

 

ΤΥΠΟΣ ΓΕΥΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ
VEGETERIAN
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
ΠΡΟΪΟΝ ΜΙΝΕΡΒΑ BENECOL
ΜΕΡΙΔΕΣ
2
© 2019 | Όροι Χρήσης | Πολιτική Cookies | Πολιτική Απορρήτου |
Επικοινωνία

Όροι Χρήσης

Πολιτική Cookies
Μπορείτε να διαβάσετε την πολιτική Cookies και αλλάξετε τις προτιμήσεις σας εδώ.

Πολιτική Απορρήτου
Μπορείτε να διαβάσετε την πολιτική απορρήτου της Μινέρβα εδώ.