Βουτυράτο καλαμπόκι

Βουτυράτο καλαμπόκι

Βουτυράτο καλαμπόκι

Συστατικά

2 καλαμπόκια
2 κ.γ. Μινέρβα Benecol μαργαρίνη με ελαιόλαδο
½ κ.γ. ψιλοκομμένο μαϊντανό
½ κ.γ. ψιλοκομμένο άνηθο
Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Βράζουμε καλά τα καλαμπόκια για 15-17 λεπτά.
  2. Αλείφουμε με τη Μινέρβα Benecol μαργαρίνη με ελαιόλαδο, τα μυρωδικά, αλατοπιπερώνουμε και τα ψήνουμε σε αντικολλητικό ταψί στους 190 C για 10 λεπτά.

Το σχόλιο του διατροφολόγου μας για τη συνταγή:

Το καλαμπόκι ξεχωρίζει για την υψηλή περιεκτικότητά του σε σημαντικά καροτενοειδή όπως η λουτεΐνη, τα οποία σχετίζονται εκτός των άλλων με προστασία των ματιών μας από τη γήρανση.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟ ΜΑΣ

O Χάρης Γεωργακάκης είναι Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, MSc. Έχει διατελέσει επί σειρά ετών  Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων - Διατροφολόγων και του Ελληνικού Ινστιτούτου Διατροφής και είναι Διευθυντής της επιστημονικής ομάδας και διατροφικού portal Νέα Διατροφής.

 

ΤΥΠΟΣ ΓΕΥΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ
VEGETERIAN
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
ΠΡΟΪΟΝ ΜΙΝΕΡΒΑ BENECOL
ΜΕΡΙΔΕΣ
2
© 2019 | Όροι Χρήσης |
Επικοινωνία
|

Όροι Χρήσης

Όροι Χρήσης