Βελουτέ τραχανάς με Μινέρβα Benecol Λευκό και λαχανικά | Μινέρβα BENECOL

Βελουτέ τραχανάς με Μινέρβα Benecol Λευκό και λαχανικά

Συστατικά

2 φλιτζάνια του ελληνικού καφέ τραχανά
50 γρ. Μινέρβα Benecol Λευκό, κομμένο σε κυβάκια
1 μικρό καρότο, κομμένο σε κύβους
1 μικρό ξερό κρεμμύδι, κομμένο στα 4
½ κ. σ. σέλινο, ψιλοκομμένο
2 κ. σ. ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Σε μια κατσαρόλα, ρίχνουμε τον τραχανά, τα λαχανικά, το ελαιόλαδο, το αλατοπίπερο και νερό που να τα σκεπάζει δυο δάχτυλα. Βράζουμε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά για 20 λεπτά.
  2. Το αποσύρουμε από τη φωτιά και το πολτοποιούμε.
  3. Σερβίρουμε και γαρνίρουμε με κύβους Μινέρβα Benecol Λευκό.
  • Η συνταγή περιέχει σε κάθε μερίδα φαγητού το 1/3 της συνιστώμενης ημερήσιας ποσότητας Μινέρβα Benecol Λευκό

Το σχόλιο του διατροφολόγου μας για τη συνταγή:

“Ο τραχανάς αποτελεί για πολλούς ένα παραδοσιακό super food. Ξεχωρίζει για την υψηλή περιεκτικότητα του σε βιταμίνες συμπλέγματος Β, που σχετίζονται με την καλύτερη λειτουργία του νευρομυικού μας συστήματος. Συνδυάζεται ιδανικά με ένα τυρί χαμηλών λιπαρών και πλούσιο σε πρωτεΐνη υψηλής βιολογικής αξίας.”

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟ ΜΑΣ

O Χάρης Γεωργακάκης είναι Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, MSc. Έχει διατελέσει επί σειρά ετών  Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων - Διατροφολόγων και του Ελληνικού Ινστιτούτου Διατροφής και είναι Διευθυντής της επιστημονικής ομάδας και διατροφικού portal Νέα Διατροφής.

 

ΤΥΠΟΣ ΓΕΥΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ
VEGETERIAN
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
ΠΡΟΪΟΝ ΜΙΝΕΡΒΑ BENECOL
ΜΕΡΙΔΕΣ
2
© 2019 | Όροι Χρήσης | Πολιτική Cookies | Πολιτική Απορρήτου |
Επικοινωνία

Όροι Χρήσης

Πολιτική Cookies
Μπορείτε να διαβάσετε την πολιτική Cookies και αλλάξετε τις προτιμήσεις σας εδώ.

Πολιτική Απορρήτου
Μπορείτε να διαβάσετε την πολιτική απορρήτου της Μινέρβα εδώ.